Website bouwen

Door een WordPress expert

Wij zijn een full-service WordPress en online marketing bureau dat zich richt op maatwerkoplossingen. Met de focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie bouwen we strategisch aan je online zichtbaarheid.

VanFigma naar Elementor

figma logo

We starten in Figma om ideeën en branding te vertalen in design en design goed te kunnen presenteren aan jou als opdrachtgever. De WordPress site bouwen doen we meestal met de pagebuilder Elementor. Hierdoor kunnen we eigenlijk elke branding vertalen naar een WordPress website. Jij als opdrachtgever kan na oplevering zelf e.v.t. tekst wijzigingen aanbrengen. Elementor is een gevestigde pagebuilder met miljoenen gebruikers en de favoriete tool van menig digital agency.

Beeld en animaties

Naast het gebruik van aangeleverd beeldmateriaal op de website verzorgt Bloxie ook op verzoek het benodigde beeldmateriaal. Hierdoor kunnen we de fotografie direct laten aansluiten op de content van de website. Het beeldmateriaal wordt natuurlijk altijd geoptimaliseerd voor de website. Naast statische beelden kunnen we ook kleine animaties maken (lotties) van een logo of om een procedure of werkwijze beter te kunnen illustreren.

'Business First'

“Business first” betekent dat de focus bij het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website voornamelijk ligt op het dienen van de zakelijke doelstellingen en behoeften.

In plaats van puur esthetische of technische overwegingen voorop te stellen, wordt de nadruk gelegd op het creëren van een website die de bedrijfsdoelen ondersteunt en bevordert. Dit kan betekenen dat de website is ontworpen om leads te genereren, omzet te verhogen, merkbekendheid te vergroten, klantenservice te verbeteren, of andere zakelijke doelen te realiseren.

De gebruikerservaring en het ontwerp zijn belangrijk, maar ze moeten in dienst staan van het bevorderen van het bedrijfsbelang.

Vertrouwen op data

Het vertrouwen op data-metrics bij een website is van vitaal belang omdat het objectieve inzichten biedt in het gedrag en de interacties van gebruikers.

Door gebruik te maken van tools zoals Google Analytics, kun je zien hoe mensen de site gebruiken, welke pagina’s het meest worden bezocht, waar bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op de site blijven en meer. Deze gegevens helpen bij het begrijpen van de effectiviteit van de website in relatie tot de gestelde doelen, zoals conversies, leadgeneratie of merkbekendheid.

Door data-metrics te analyseren, kun je strategieën en inhoud aanpassen om beter te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van je doelgroep, waardoor de algehele prestaties van de website worden verbeterd.

Bovendien maakt het gebruik van data-metrics het mogelijk om te meten en evalueren welke marketing- en optimalisatie-inspanningen het meest effectief zijn, wat helpt bij het optimaliseren van de ROI en het bereiken van zakelijke doelstellingen. Kortom, vertrouwen op data-metrics biedt waardevolle inzichten die de effectiviteit van de website maximaliseren. De koppeling met Google Analytics is altijd een onderdeel van een nieuw project.

Site speed

De laadsnelheid van een website is van cruciaal belang om een optimale gebruikerservaring te bieden, aangezien snel ladende pagina’s de tevredenheid van bezoekers verhogen en het risico op vroegtijdig vertrek verminderen.

Daarnaast heeft het een directe invloed op de zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarbij snellere websites hoger worden gerangschikt in zoekresultaten, wat resulteert in meer organisch verkeer. Bovendien leidt een snelle laadtijd tot een hogere conversieratio, omdat gebruikers eerder geneigd zijn om acties uit te voeren op een snel ladende website. Met de groei van mobiel internetgebruik is laadsnelheid nog crucialer geworden, omdat het de bruikbaarheid op mobiele apparaten optimaliseert.

Kortom, een snelle laadtijd is essentieel voor het succes van een website, omdat het niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook de prestaties op het gebied van SEO en conversie bevordert.

Start een nieuw project

Of je nu hulp nodig hebt bij een nieuw WordPress project, geïnteresseerd bent in onze online marketing oplossingen of gewoon een advies wilt hebben, we zijn er voor je!

Ga naar de contactpagina via onderstaande knop en een kennismaking is zo geregeld!